Stories

My Perfect Match

Hallo TEXTA, hier krijgen jullie mijn succesverhaal: al vrij snel, na twee weken lid te zijn, heb ik mijn nieuwe liefde gevonden. Wij zijn sinds onze eerste ontmoeting al dolverliefd op elkaar.
Beiden zijn we sinds een half jaar alleen en hebben weer zin in een fijne relatie met een partner die je begrijpt. Omdat we zoveel gemeen hebben klikt het zo natuurlijk: zelfde beroep,  kinderen van bijna dezelfde leeftijd, humor en dezelfde interesses en levensmotto’s.

Ongelooflijk, dit is geen toevallige match zeggen we vaak tegen elkaar, zo leuk hebben wij het samen. We maken veel plannen: over drie dagen gaan onze kinderen elkaar ontmoeten en we hebben de eerste vakantie al geboekt, naar la Palma in Augustus! Bedankt, het was het waard, die twee weken op Texta.

Wij zijn samen nog heel gelukkig in de liefde en op de foto zijn we samen aan het uitrusten van het hardlopen in het bos. Inmiddels hebben onze kinderen elkaar twee keer ontmoet en leuk samen kunnen spelen en logeren. Wij maken al stiekem plannetjes om samen te gaan wonen in Nijmegen, dit is erg fijn.

Website ontworpen door: Epicwebsite