Verhalen

John & Mary

Ik vond hem in de buurt!

Na diverse mislukte pogingen had ik de moed al opgegeven. Ik had mijn al vriendinnen gezegd dat ik wilde stoppen; ik had geen zin om “me weer op te poetsen” en weer naar een café te gaan om iemand te ontmoeten. Zag ik daar ineens een profiel van een man uit de buurt.
Peter & Jane

Meer dan alleen vrienden!

Ik had me aangemeld omdat ik benieuwd was hoe zoiets gaat. Internetdaten was eigenlijk niet mijn ding maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen en toen kreeg ik een chat die anders over kwam dan andere die ik kreeg.
Walter & Betty

The Perfect Couple

Na een paar dates te hebben gehad, kreeg ik in juni 2019 een berichtje van de man die mijn droomman bleek te zijn. Ik heb zijn profiel en foto's heel goed bekeken en ik vond hem meteen leuk. Ik schreef terug en zo is onze contact gaan groeien.
Tony & Laura

Love You Forever

Ik geloofde nooit dat ik iemand zou vinden, echt niet. Iemand met ongeveer dezelfde interesses als ik. Iemand die in mij gelooft, iemand die mij ziet zoals ik ben. Maar aan opgeven dacht ik niet want ik ben iemand van: op ieder potje past een dekseltje. Eindelijk heb ik nu iemand gevonden waarmee het écht klikt.
James & Gloria

Infinite First Date

Ik voelde er niets voor om via een internetsite naar een partner te zoeken. Ik heb me daar echt overheen moeten zetten. Ik weet nu dat het een serieuze manier kan zijn om te daten en dat de mensen die zich daarbij aansluiten over het algemeen dezelfde bedoelingen hebben als ik. Wat een geluk dat ik die stap heb gezet!
Harold & Jayne

Bijna de bijl erbij neergegooid!

Ik was het al beu en wilde al stoppen; gewoon rust. Toen zag ik zijn profiel, helemaal goed. Het begon met aan mijn kant voorzichtig met een glimlach...geen reactie. Ik bekeek zijn profiel later nog eens en er waren toch hele opmerkelijke dingen die hij schreef en vinkte aan met wat ik leuk vind aan hem.
Dennis & Sharon

My Perfect Match

Wij zijn sinds onze eerste ontmoeting al dolverliefd op elkaar. Beiden zijn we sinds een half jaar alleen en hebben weer zin in een fijne relatie met een partner die je begrijpt.
Steven & Holly

Love at First Sight

Hier volgt het verhaal van ons gevonden geluk. Via een advertentie kwam ik erachter dat TEXTA een relatiesite was. Na het aanmelden en wat vragen te hebben beantwoord, kon ik eindelijk op zoek gaan naar datgene waar het allemaal om draait: het vinden van die ene lieve vrouw.
George & Peggy

The Second Chance

Een glimlach, wat vragen heen en weer en verkocht waren we allebei. Na nog wat berichtjes hebben we afgesproken een terrasje te pakken. Het terrasje moet zijn werk goed hebben gedaan aangezien hij diezelfde avond besloot aan te schuiven aan de dinertafel haha :D
Website ontworpen door: Epicwebsite